POLTERABEND HORSENS

MGP-Børnedans Horsens

Polterabend Horsens 

Få et festeligt indslag til jeres polterabend i Horsens med en times danseundervisning.

Vi tilbyder undervisning i salsa, vild med dans, 70-80´er disco og meget mere til til jeres polterabend i Horsens. Dans er altid et populært indslag, uanset om I er en lille gruppe eller en kæmpe forsamling. I har mulighed for, at vi kommer ud til jer, eller at I kommer hen til os. I fællesskab kan vi sammensætte en time, der passer præcist til jeres polterabend i Horsens.

En kort beskrivelse af vores 2 bestsellers:)

70-80´er Disco
Vil I danse hver for sig (uden partner) vil jeg anbefale, er 70´er disco, fordi her danser vi op til 2 festlige koreografier, hvor alle kan nå at lære trinene og have det super sjovt samtidigt.

Salsa
Vil I danse sammen som par, vil jeg anbefale, er salsa, da alle kan nå at lære dansen og have det sjovt samtidigt. Desuden vil der undervejs være indbygget en samarbejdsøvelse (partnerbytte), så man får danset med de fleste.

60 min. - pris: 1.500 kr.

Booking - Ring / SMS:

60 81 87 97

 

 

Brudens oplevelse:

Det var en fantstisk undervisning, hvor jeg følte mig helt tryg og i meget professionelle hænder, imens jeg nød den hyggelige og sjove atmosfære sammen med de andre. Vi grinede og hygge os, og fik taget nogle gode billeder og video af dansen. Det var en helt fantastisk og super hyggelig oplevelse at være til polterabend hos TC-Dance Studio og jeg var så glad for, at de havde arrangeret denne danseoplevelse for mig!

Brudepigernes oplevelse:

Vi tænkte derfor at vi skulle følge hendes ånd og derfor skabe en dag i dansenstegn. Jeg fik derfor snakket med den altid venlige Thor fra TC-Dance Studio og i samarbejdet med ham fik bruden den hyggeliste og sjove time. Alt i alt en fantastisk sjov oplevelse. Og jeg vil derfor varmt anbefale det til andre der står og tænker at de vil lave noget sjov med deres søde brud.

 
 

Book Danseundervisning

Få et festeligt indslag til jeres polterabend.

Vi glæder os til at se jer:)

Arrangement:
Polterabend

Kontakt person; Thor Bitsch
Mobil. 60 81 87 97

polterabend i Horsens

 

 

Teambuilding Dans Horsens julefrokost underholdning dans Horsens Firmafest Underholdning Dans Horsens TC-Dance Studio Dans Zumba Salsa Horsens Julefrokost Firmafest Teambuilding Brudevals Polterabend Fødselsdag Konfirmation Bryllup Underholdning Hypnoseshow Underholdning Dans Horsens Fødselsdag underholdning Dans Horsens