BRUDEVALS HORSENS

MGP-Børnedans Horsens

Brudevals Horsens 

Tillykke:) Skal I giftes, og mangler I at få styr på trinnene til brudevalsen?

Så led ikke længere, her kan I lære dansetrinene til jeres brudevals. I løbet af kun én time vil I kunne danse brudevalsen til originalmusikken. En tradition ved ethvert bryllup.

Brudevalsen er et meget smukt og romantisk indslag, som ofte fører en masse smil, tilråb og klapsalver med sig. Traditionen tro skal brudevalsen danses inden kl. 24, på dagen hvor jeres bryllup afholdes.

Det ville være en fornøjelse at lære jer brudevalsen. Jeg anbefaler at I booker timen ca. 2 uger før jeres bryllupsdato fx. en formiddag i weekenden.

60 min. - pris: 1.000 kr.

Booking - Ring / SMS:

60 81 87 97

 

 

Brudeparrets oplevelse:

Det var en fantstisk undervisning, hvor vi følte os i trygge og meget professionelle hænder, imens vi nød den hyggelige og sjove atmosfære sammen. Vi grinede og hygge os, og fik taget nogle gode billeder og video af dansen. Det var en helt fantastisk og super hyggelig oplevelse at lære brudevalsen hos TC-Dance Studio og vi var så glad for, at vi sammen havde arrangeret denne danseoplevelse!

 

 
 

Book Danseundervisning

Lær brudevalsen.

Vi glæder os til at se jer:)

Arrangement:
Brudevals

Kontakt person; Thor Bitsch
Mobil. 60 81 87 97

polterabend i Horsens

 

 

Teambuilding Dans Horsens julefrokost underholdning dans Horsens Firmafest Underholdning Dans Horsens Hypnoseshow Underholdning Dans Horsens Polterabend Dans Horsens Fødselsdag underholdning Dans Horsens