Stilarter


Vi tilbyder danseundervisning for alle. For tider se vores program. 
Hos TC-Dance Studio lærer du noget samtidig med, at du har det sjovt. 
 

Hip Hop Horsens

MTV Hip Hop
MTV Hip Hop er en blanding af de to stilarter, men er mindre rå end almindelig hip hop, og mindre feminin end almindelig funk. Stilen i sig selv ses også meget i de mere kommercielle musikvideoer - såsom dem fra Missy Elliott og N’Sync.
Alder: Fra 13 år +

Hip Hop Horsens Isa´s Stepz / Ramasjang - Hip Hop
Hip Hop er den slags dans, du ser i musikvideoer med artister som Akon, Nelly Furtado, Rihanna, Justin Timberlake og Janet Jackson. Musikken og dansekoreografien, vi bruger, er afhængig af, hvor gammel du er. Det kan eksempelvis være MGP-musik eller musik fra den populære tv-serie på Ramasjang - Isas Stepz.
Alder: Fra 7-13 år
Showdans Horsens Show Mixit
Show Mixit er en blanding af Disco, Hip Hop og showdans. Dansen er anlagt på "serier", der danses til populær musik. Der bliver desuden lagt vægt på at træne teknik såsom: drejninger, spring, løft m.m. Man får på den måde brugt kroppen på en god måde.
Alder: Fra 12 år +
High School Musical Horsens Disney Dance Stars 
Her undervises der i dansene fra Disney Channel og Disney Film samt andre showdanse. Dansene vil hovedsageligt bære præg af Shake It Up og Hannah Montana genren.
Alder: Fra 8-12 år
Vild med Dans Børn Horsens MGP-Vild med Dans - Børn
Er en blanding af MGP-Børnedans og Vild med Dans. Kom og hyg jer med at danse sammen. Er du alene, så hjælper vi gerne med at finde en partner. Vi danser bla. Vals og Cha-Cha-Cha. Vi har det både sjovt og hyggeligt.
Alder: Fra 4 - 9 år
Børnerytmik
”Seje” børnedanse og sanglege Vi danser bl.a. til musikken fra populære børne sange og fra MGP.
Alder:  Fra 2-3 årige
(ifølge med voksen, som er med på holdet).
Vild med Dans Horsens Vild med Dans
Lær at danse dansene fra "Vild med Dans". Kom og hyg jer med at danse sammen. Er du alene, så hjælper vi gerne med at finde en partner. Vi lægger vægt på at lære jer danse, som kan bruges til familiefester og andre selskabelige lejligheder. Vi danser bla. Vals, Quickstep, Cha-Cha-Cha og Jive. Vi har det både sjovt og hyggeligt og får samtidig rørt os.
Alder: Voksne
Argentinsk Tango Horsens Argentinsk Tango
Argentinsk tango er en kompleks dans, der udfordrer kroppen og den måde man kommunikerer med et andet menneske på. Gennem dansen kan man udtrykke mange forskellige tilstande. Det er poesi, der skabes mellem herren og damen til en fantastisk og udtryksfuld musik.
Alder: Voksne
Disco Horsens MGP-Disco Stars / Disco Stars
Disco er en blanding af mange stilarter til hurtige bevægelser og den nyeste musik. Du vil elske de nye udfordringer. Disco kræver ingen partner, så her kan du både komme alene eller sammen med vennerne. Der vil være mulighed for at deltage i turneringer.
Alder: 7-15 år
Seje Drenge Hip Hop Breackdance Horsens Seje drenge
Dette hold er kun for drenge. Der danses hip hop og breakdance til drenge-MGP musik og andre seje sange.
Alder: 4-11 år.
MGP Børne Dans Horsens MGP-Prinsesser
På dette børnedans hold  starter de fra ca. 4 år. Vi danser til børnehits og MGP musik. Børnene lærer at bruge og koordinerer deres krop samt at danse små sjove danse. På dette hold danser børnene solo.
Alder: 4-6 år
Zumba Horsens Zumba Fitness
Zumba i Horsens Zumba er fed musik, fed energi og fedtforbrændende, du forbrænder mellem 300 og 800 kcal på 1 lektion.
Alder: Voksne
MGP Mini Disco Horsens

MGP-Disco Prinsesser
Er en blanding af MGP-Børnedans & Disco for de lidt større børn. Hovedsageligt er det disco der danses. Disco er en blanding af mange stilarter til hurtige bevægelser og den nyeste musik.       Alder: 5-8 årige.

ballet i horsens

Ballet - Kommer til August
Ballettræning medfører en stærk og smidig krop, samtidig med øget kropsbevidsthed og forbedret holdning. Koordinering af bevægelser i takt til musik øger desuden koncentrationsevnen.          Alder: 8-12 årige.