HIT FIT HORSENS

Hit Fit Horsens

Hit Fit Horsens: 

Hit Fit Horsens: Nu kommer den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock´n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt de mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne.!

En Hit Fit Dance time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at give dine elever en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Alder: Unge / Voksne

Pris:

Et hold 275 kr. pr. md.

To hold 405 kr. pr. md.

3 hold 350 kr. pr. md.*

 

 

Tilmelding - Ring / SMS:

60 63 07 17

 

 

 

Det er jeres skyld....... er fuldstændig hooked on Hit Fit. Jeg har brug for at udtrykke min begejstring, så det ikke bare er en tanke, når jeg igen igen går pip gok glad ud af trænings lokalet med en super dejlig følelse i kroppen og et smil på læberne. Dans i en herlig coktail af kanon fed musik, krydret med en super dygtig instruktør, er en ren lottogevinst. Den iver og total manglende sangtalent ,... smiler... kan kun gøre en i godt humør. Jeg kører gladeligt fra den anden ende af byen for at få flere Hit Fit timer. Et stort tak, TC-Dance Studio, fra et yderst tilfreds medlem.

 

 
 

Book en prøvetime - GRATIS

Mobil:

*Gælder alle nedenstående hold tider for Hit Fit holdene:

Tirsdage

Holdnr.
Navn:
Niveau:
Tid:
16
Hit Fit - Dans dig slank
Nye & Let øvede
20.10

Onsdage

Holdnr.
Navn:
Niveau:
Tid:
25
Hit Fit - Dans dig slank
Nye & Let øvede
19.35
26
Hit Fit - Dans dig slank
Nyt
20.20

Torsdag

Holdnr.
Navn:
Niveau:
Tid:
35
Hit Fit - Dans dig slank
Nye & Let øvede
19.25
 

 

Anbefalet tøj: Leggings og en bluse

Anbefalet fodtøj: Kondisko

OBS: Tag gerne en drikkedunk med :)